Som de la classe de 4º ESO A i el nostre grup està composat per: Víctor del moral, Daniel Rodríguez, Cristina Alonso, Lorena Tortosa i Eva Tomàs. Aquest projecte que anem a presentar i que mai s’ha fet en la Florida, consisteix en trobar les llums i les ombres d’un temps que encara està ací i que va travessar la dècada dels 30 fins al 2000 en diverses assignatures.
En l’assignatura d’ètica  anem a treballar sobre la pau on anem a llegir en classe  una obra del filòsof Immanuel Kant; “La Paz perpetua”. Com una activitat inicial, hem començat per fer una recopilació d’informació d’aquest autor i de la seua obra on a continuació anem a mostrar-vos-ho.


Kant va ser un filòsof que va nàixer en 1724 a l’est de Prússia. Arribava d’un hogar severament cristià, que això va ser molt important per a la influència de la seua filosofia. Per a ell, era molt important salvar la fe cristiana.
Kant estava d’acord amb Hume de que tots els nostres coneixements sobre el món provenien de les percepcions humanes. La seua idea era que el temps i l’espai pertanyien a la construcció humana. Creia que tant la proporció com la raó jugaven un important paper a l’hora de percebir el món.  La seva ètica es caracteritza per la búsqueda d’una ètica o principis amb caràcter de universitat que posseeix la ciència. Va fer hincapié a la importància del deure, que es on resideix la virtut de tota acció.

   Sobre l’obra la “La Paz Perpetua”  que va escriure podem dir que és  una obra política escrita en 1795. El seu objectiu era trobar una estructura mundial i una perspectiva de govern per a cada un dels estats en particular que afavorisca la pau. Es un projecte jurídic i no ètic.
El títol de l’obra és una ironia de Kant. La va tomar d’un dibuix que tenia un hosteler. La imatge era un cementeri i baix posava la frase de “la paz perpetua”. La obra té una forma d’un tractat de pau amb artículs preliminars, definitius i amb una claúsula secreta. 

En la 3r avaluació anem a fer un projecte de algunes assignatures en conjunt.
Les assignatures son "Historia", "Castellà", "Etica", "Valencià", "Plàstica", "Música", "Biologia" i "Física i Química".

El treball consisteix en fer una recerca d'informació sobre aconteciments importants que ocorregueren en el periode del 1976 fins al 2000.

En aquest blog exposarem l'informació del grup format per José Codoñer, Aitor Marquez i Pedro José García.

Por fin hemos podido hacer visible nuestro vídeo infectado por los virus de la blogosfera.....!


Buenas, hoy les presento nuestro nuevo "sketch" realizado por José Codoñer, Alejandro Rahona, Candela González y Luciana Reguera.

Este pequeño video trata sobre el "feminicidio" que para quien no sepa que significa un feminicidio se refiere a la muerte evitable de mujeres que pretende, dentro de la esfera de la violencia contra la mujer, ir más allá del concepto tradicional de las acciones violentas contra las mujeres para englobar otras conductas, que habitualmente no son tenidas en cuenta como, por ejemplo, la falta de atención médica a problemas sanitarios femeninos en algunos paises.

El montaje del video ha sido realizado por José Codoñer.

Disfruten del video y saludos!

Sobre el nostre Blog

En el nostre Blog encontrareu els nostres treballs de distintes assigunatures de 4t.

El nostre grup esta format pels alumnes de 4t ESO A de la Florida :Lorena Tortosa, Cristina Alonso, Victor del moral i Daniel Rodriguez.Per a contactar amb nosaltres : Rakdos_wii@hotmail.com